U zemlji cuda

02 Jan, 2013

A ja ne znam gde mi je dusa

— Autor lejdisludjena @ 16:57
Mrzim kada mi kažu,ma ne brini se naći ćeš i ti nekoga. Jao,pa kako to da nemaš dečka? Pa eto,zato. Zato što u poslednjih ne znam koliko,svaka moja veza ne traje duže od jedne večeri,nekad zato što ja to nisam želela ,nekad zato što je to jednostavno tako. U početku sam mislila kako od jedne jadne večeri,zaista može da nastane neka ljubavna priča. Zapravo,ne može,u mom slučaju nikako,niti je ikada mogla. Prvo sam imala tako kratke i beznačajne veze jer sam negde u dubini verovala da je možda bas on taj,možda zapravo postoji i mrvica nade za nas i bla bla. Ali sada uskačem u tako prazne beznačajne i ne-sećam-se-više-njegovog-imena veze baš zato što znam da hvala bogu ništa ne može da ispadne od nas ,jer mi smo samo dva slučajna pijana prolaznika,mi smo jedno drugom samo usputna stanica,mi se znamo samo večeras ,i nikad više, i onda dodje kraj večeri,i ja pobegnem ,naravno,i više  se nikad ne javim,osim ako oni mene ne nadju ,nekako. Čemu? Odavno sam prestala da verujem da će se pojaviti neki lik kome je zapravo stalo do mene. Haha ,tako nešto sam samo na filmu videla. I baš zato što sam to shvatila prestala sam da patim i da tražim nemoguće od ljudi,jednostavno uživam u trenutku. Možda ne baš trenutku ispunjenom leptirićima u stomaku,ali jebiga. Nisam od strpljivih ljudi koji veruju u romantične susrete. Nisam ,i šta da radim. I mogu svi da me osudjuju što tako olako uskačem u ,,inetrakcije,, sa raznim nepoznatim osobama,ali to sam ja ,i neću to menjati,bar dok mi ne dosadi. Jer,da sam navikla na neko sa mnom postupa onako sa ljubavlju,možda bi sve sad bilo drugačije. Ovako sam navikla ,ovo je moj život,i kao što neko ne može tek tako da bude sa nekim samo na jednu noć,bez očekivanja za nešto više,tako ni ja ne mogu da budem sa nekim na duže i tako ni ja ne mogu i ne znam da li smem da dopustim sebi da očekujem od nekoga nekad nešto više.

Komentari

 1. lejdi pravo si žensko , pričaš,pričaš...milina te je slušati,eh da si mi bar malo bliže

  Autor mediterraneo — 02 Jan 2013, 18:08

 2. .............

  Autor lejdisludjena — 02 Jan 2013, 18:53

 3. Kazu da je za dobre stvari u zivotu potrebno sacekati.. E sad nekome od nas recepcija izgubi broj pa potraje dok nas prozovu. I ja nikad nisam jela kavijar, ali to ne znaci da on ne postoji zar ne? A i srecne veze se zavrsavaju brakom, to samo znaci da tebi nije vreme za takvu srecu. :)

  Autor veronika87 — 02 Jan 2013, 22:10

 4. veronika87 Vala baš slažem se skroz ,i javi kad probaš kavijar ahahha

  Autor lejdisludjena — 03 Jan 2013, 00:37

 5. " Being in love was like China: you knew it was there, and no doubt it was very interesting, and some people went there, but I never would. I'd spend all my life without ever going to China, but it wouldn't matter, because there was all the rest of the world to visit. " Za slucaj da nikad ne probam :)

  Autor veronika87 — 03 Jan 2013, 14:45

 6. lejdipoželjna, ako želiš , glasaj za zlatnu palmu blog.rs 2012, komentarom na moj post

  Autor mediterraneo — 03 Jan 2013, 17:57

 7. veronika87 hahah pa ne mogu da se slozim bas sa ovim,ja bih mozda htela da odem u kinu,mozda bih jednog dana htela da se zaljubim ,:D

  Autor lejdisludjena — 03 Jan 2013, 19:21

 8. mediterraneo okejj

  Autor lejdisludjena — 03 Jan 2013, 19:22

 9. clorquine
  buy chloroquine phosphate tablets
  best erectile medicine
  erectile disorder symptoms
  hydroxyclorine
  raoult
  erectile method
  plaquenil over the counter
  tadalafil generic
  buy tadalafil
  z pack indications
  generic for zithromax

  Autor WilsonDiz — 21 Jan 2021, 18:37

 10. malaria drug chloroquine
  chloroquine prophylaxis
  does erectile dysfunction affect desire
  erectile incontinence
  hydroxychloroquine
  coronavirus treatment
  low cost erectile treatment
  plaquenil blindness
  tadafil
  tadalafil generic
  zithromax 500mg
  zithromax prescription

  Autor WilsonDiz — 21 Jan 2021, 19:52

 11. Hello. And Bye. http://xneolinks2.com

  Autor AlvinEffib — 30 Maj 2021, 17:14


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs