U zemlji cuda

16 Feb, 2013

sKITNICA

— Autor lejdisludjena @ 19:02
Uhvatila sam sebe praznu. Bez trunke ičega u sebi. Bez bola ,bez tuge,bez sreće,bez igde ikoga. Praznu i samu. Uhvatila sam sebe razbacanu na sve strane. Nekad sam mislila da tačno znam šta zelim od zivota. Onda su došli dani kada sam shvatila da više ne znam ni da li sam ja ta osoba koja je nekad sve to mislila da zna. Mislim da nisam. Sad sam osoba koju zatičem sve češće izgubljenu sa flašom,u zagrljaju sa neznancima, osobu koja bezi čim neko pokuša da joj se priblizi. Zato je lakse,prigrabiti flasu i neznanca,lakse je zatvoriti oci na sve probleme,i smejati se. Lakse je praviti se da upravo sada prozivljavas sve sto si hteo nego se suociti sa istinom. I onda sve vise pocinjem da prihvatam cinjeniicu da je ovo moja istina. I sve sam vise ogorcena sama skitnica . 

Komentari

 1. uz osmeh jeste lakše, ali flaša ga kvari. treba prikupiti hrabrosti, stisnuti zube i iz sećanja pokupiti lepe ideje. zasukati rukave i krenuti u realizaciju. teško jeste, ali nije nemoguće
  Prijatno!

  Autor domacica — 17 Feb 2013, 08:52

 2. hvala domacice :D

  Autor lejdisludjena — 17 Feb 2013, 09:24

 3. Koliko sam se pronašla ovde! Lutam, lutam, a nema cilja. Vrtim se u krug, i obavezno bežim od onih koji hoće da mi se približe. Imam već dovoljno onih koji me poznaju. Mada se nadam da ću jednom otići iz ovog grada, tamo gde me znaju. Ovde nemam nikog, pa i nije čudo što sam ogorčena.
  Pozdrav! (:

  Autor 3msc — 17 Feb 2013, 11:16

 4. 3msc A mozda ces u ovom gradu upoznati nekog ko ti odgovara :) mozda ne treba uvek bezati

  Autor lejdisludjena — 17 Feb 2013, 14:11


Dodaj komentar

Dodaj komentar

Zapamti me

Powered by blog.rs